Конкурс BE BIO

Победителите в конкурса BE BIO са:

  1. Александър Камбуров
  2. Мартина Станчева
  3. Йордан Стефанов

Поощрителна награда: Деница Ангелова

Победителите ще бъдат наградени на 28.09.2012 година в Технически университет - София в рамките на Нощта на учените 2012.

Каква е ролята на екологията в нашия всекидневен живот?
Живеем ли екологично?
Какво да направим, за да живеем в екологична чиста среда?

Ако искате да отговорите на тези въпроси, Вие със сигурност може да участвате в конкурса BE BIO. Разкажете ни за проблемите, които срещате във Вашия всекидневен живот свързани с опазването на околната среда. Споделете ни Вашите идеи за ролята на всеки един от нас в създаването на един екологично чист дом.

А знаете ли за био-технологиите?
Едно от съвременните решения свързани с опазване на околната среда са био-технологиите. Разкажете ни, какво знаете за тях, как виждате тяхното място в усилията ни да живеем на една по-чиста планета, използвате ли ги във вашето всекидневие?

За събитието

За да участвате в конкурса е достатъчно да изпратите вашето мнение под формата на есе или проект или просто изразете мнение на адрес turesnight@abv.bg в срок до 20.09.2012 г. За да участвате в конкурса трябва, да сте на възраст до 18 години. Най-интересните мнения и най-добрите идеи ще бъдат наградени в Нощта на учените, на 28.09.2012 г. от 18:00 часа в Технически университет – София.

Не се колебайте, ако имате въпроси свързани с участието в конкурса да ги зададете на посочения адрес!

Успех!

Контакти:
karina.angelieva@jic.bas.bg
IN-CLOSE КАРТА НА НОЩТА НА УЧЕНИТЕ
Конкурси
Подкрепящи организации
БАН Digital Spaces Living Lab
Списание 8 Съюз на учените в България
Фотосинтезис Vivacom Art Hall
Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив Съюз на физиците в България Университет по хранителни технологии - Пловдив
Медицински университет - Плевен Медицински университет - Варна Бургаски свободен университет
Бързи връзки
EURAXESS България Researchers' Night
Партньори по проект IN-CLOSE - Нощ на учените 2012
Единен център за иновации на Българската академия на науките Клуб Млади таланти ТУ - София Тракийски университет Пловдивски университет 'Паисий Хилендарски' Медицински университет - гр. Пловдив